Szedd magad eper

Friss hírek, információk


Aktuális hírek (07.01)

Kedves vásárlóink!
Az idei évre véget ért a szezon, köszönjük szépen mindenkinek a támogatást, reméljük jövőre is találkozunk.
Erdbeerland-Hungária Kft.
2020.07.01.


Aktuális hírek (06.20)

Kedves vásárlóink!
Solymár Téglagyári, Érdi és Budakalász Lupa szigeti földünk is bezárásra került már a mai napra.
Erdbeerland-Hungária Kft.
2020.06.20.


Aktuális hírek (06.17)

Kedves vásárlóink!
Budakalász Lupa szigeti és Pomáz Vízműi (Aldival szembeni) földjeinket 06.18.-án, ahogy a parkolási lehetőség megoldódik megnyitjuk. Figyeljék honlapunkat, illetve Facebook oldalunkat, mivel az elkövetkezendő napokban, ahogy az időjárás engedi, úgy fogjuk megnyitni, illetve bezárni földjeinket, melyekről a fentebb említett helyeken tudnak tájékozódni.
Erdbeerland-Hungária Kft.
2020.06.17.


Aktuális hírek (06.14)

Kedves vásárlóink!
A mai nap további részére MINDEN földünk BEZÁRÁSRA került. A nyitással kapcsolatos további információkért figyeljék honlapunkat vagy Facebook oldalunkat.
Erdbeerland-Hungária Kft.
2020.06.14.


Információk

Kedves vásárlóink!
Vasárnap (06.14.) Budakalász Lupa szigeti, Pomáz Vízműi és Érdi földjeink tartanak nyitva reggel 8 órától. Solymár Téglagyári földünk is kinyit reggel, azonban amennyiben elfogy az érett eper bezárásra kerül. Indulás előtt mindenféleképpen érdemes tájékozódni honlapunkon vagy Facebook oldalunkon, ahol azonnal kiírásra kerül a nyitvatartással kapcsolatos aktuális információ.
Erdbeerland-Hungária Kft.
2020.06.13.


Solymár Téglagyári föld

Kedves vásárlóink!
Solymár Téglagyári földünket a mai napra bezárjuk, mivel megszedték az ültetvényt és nincsen rajta több érett eper. Így kérjük már ne induljanak útnak.
Erdbeerland-Hungária Kft.
2020.06.11.


Információk

Kedves vásárlóink!
A következő napokra vonatkozólag pár információ:
- Csütörtökön (06.11.) lesz nyitva a Solymár Téglagyári földünk (kis területű!)
- Pénteken (06.12.) Budakalász Lupa szigeti ültetvényünk tart nyitva
- Szombaton (06.13.) MINDEN ültetvényünk ZÁRVA tart
- Vasárnap (06.14.) Érdi és Pomáz Vízműi földjeink lesznek nyitva.
Köszönjük szíves megértésüket ebben a nehéz helyzetben.
Erdbeerland-Hungária Kft.
2020.06.09.


Érésszünet

Kedves vásárlóink!
A HOLNAPI (06.04.) és PÉNTEKI (06.05.) napokon földjeink ZÁRVA tartanak ÉRÉSSZÜNET végett. Telefonos elérhetőségünk is szünetel 06.06-ig.
Erdbeerland-Hungária Kft.
2020.06.03.


Budakalászi parkolás

Kedves vásárlóink!
A mai napon a Budakalászi Városrendészet ellenőrzést tartott a Budakalász Lupa-szigeti földünknél és többeket is megbírságoltak szabálytalan parkolásért, illetve a mi figyelmünket is felhívták az esetre. Ezúton kérjük Önöket, hogy használják parkolónkat, amennyiben az megtelne, kérjük próbálkozzanak később jönni, mivel a bekötőúton és a gáton történő parkolás szabályellenes!
Köszönettel,
Erdbeerland-Hungária Kft.
2020.06.01.


Érésszünet

Kedves vásárlóink!
A MAI nap DÉLUTÁN folyamán ismételten BEZÁRÁSRA kerülnek a földjeink ÉRÉSSZÜNET miatt. A pontos időpontot még nem tudjuk, földenként eltérő lehet, érdemes figyelni a honlapunkat, a főoldalon kiírásra fognak kerülni.
Szerdán(06.03.) nyitnak meg újra ültetvényeink reggel 8 órától.
Erdbeerland-Hungária Kft.
2020.06.01.


Pomáz I. zárás

Kedves vásárlóink!
A mai nappal (05.29.) Pomáz I. Dobogókői úti földünk BEZÁRÁSRA került az idei szezonra VÉGLEGESEN.
Pomáz II. Vízműi és Budakalász Lupa szigeti földjeinkre érdemes menni, itt folyamatosan érik után az eper, forgalomtól függ, hogy melyik nap mennyire vannak megszedve az ültetvényeink, indulás előtt érdemes érdeklődni telefonon vagy Facebook oldalunkon.
Érdi földünket sajnos idén nagyon megviselte az időjárás, így ott apróbb szemű és keresgélősebb is emiatt.
A Solymári földünkön jelenleg nagyon kevés az érett eper, az időjárás miatt nagyon lassan érnek jelenleg.
A telefonunk folyamatosan csörög, így előfordulhat, hogy többször kell próbálkozni.
Köszönjük a türelmüket és megértésüket.
Erdbeerland-Hungária Kft.
2020.05.29.


Aktuális információk

Kedves vásárlóink!
Földjeinket jelenleg nagyon megszedték, de folyamatosan érik után, így indulás előtt érdemes tájékozódni telefonon vagy Facebook oldalunkon.
Erdbeerland-Hungária Kft.
2020.05.27.


Solymár nyitás

Kedves vásárlóink!
A mai napon megnyitottuk a Solymári földünket is. A tegnapi nap folyamán a többi eperföldet nagyon megszedték, így nagyobb mennyiség szedésével érdemes lehet várni pár napot, akár egy-két hetet is. Több kérdést is kaptunk arra vonatkozólag, hogy miért nem zárjuk be a földjeinket érésszünetre, sajnos ezt nem tehetjük meg, mivel sokan vannak akik csak körülnézni, vagy csak egy-egy étkezésre mennek szedni és nem szeretnénk ha bárki felesleges utat tenne meg, hogy aztán zárva találja a földet.
Várhatóan a szüret 3-4 hétig is eltart egyes földjeinken, ez idő alatt lesz bőven lehetőség nagyobb mennyiséget szedni, igyekszünk tájékoztatni erről Önöket.
Köszönjük szíves megértésüket.
Erdbeerland-Hungária Kft.
2020.05.20.


Pomáz I, Érd, Pilisvörösvár nyitás

Kedves vásárlóink!
Pomáz Dobokókő úti, Érdi és Pilisvörösvári földjeinket is megnyitottuk a mai nap folyamán. A járványhelyzetre való tekintettel kérjük Önöket, hogy tartsanak 2 méter távolságot (kivétel az egy háztartásban élők) illetve fizetéskor viseljenek maszkot vagy takarják el az arcukat!
Erdbeerland-Hungária Kft.
2020.05.19.


Budakalász nyitás

Kedves vásárlóink!
Budakalászi eperföldünket május 19.-én kedden nyitjuk. A járványhelyzetre való tekintettel kérjük Önöket, hogy tartsanak 2 méter távolságot (kivétel az egy háztartásban élők) illetve fizetéskor viseljenek maszkot vagy takarják el az arcukat!
Erdbeerland-Hungária Kft.
2020.05.18.


2020 információk

Kedves vásárlóink!
Idén is sok szerettetel várunk mindenkit eperföldjeinken. Sok kérdést kapunk, hogy a vírus ellenére nyitva leszünk-e. Igen, egyelőre semmilyen akadályát nem látjuk, esetleges korlátozásokra azonban lehet szükségünk lesz. Pontos információkat majd csak a nyitás előtt fogunk tudni mondani, ezeket mind a honlapunkon mind a Facebook oldalunkon közzé fogjuk tenni.
Várhatóan május közepe felé fognak nyitni földjeink, idén 5 helyen is: Budakalász, Solymár, Érd, Pilisvörösvár, illetve Pomázon két földünk is lesz. Ezekről pontos koordináták a honlapunkon érhetőek el.
Továbbá idén az új Pomáz-i földünkön 5 eperfajtát is ültettünk, kíváncsiak vagyunk melyik fajta lesz a legsikeresebb Önöknél, erről szezon közben szavazást is nyitunk majd. Illetve a honlapunkra felkerültek, hogy melyik földünkön milyen fajta eprek találhatóak.
Mindenkinek kitartást kívánunk ebben a nehéz helyzetben, reméljük nemsokára találkozhatunk!
Erdbeerland-Hungária Kft.
2020.05.01.


Nyitás:

Várhatóan május közepe körül. A pontos dátum nyitás előtt pár nappal kerül kiírásra. A szezon általában 4 hét, de ez terméstől és időjárástól függően változhat.

Eper fajtáink:

Földjeinken többségében Elsanta típusú epertermesztéssel foglalkozunk, Pomázi II. (Vízmű-i) földünkön található idén 5 fajta: Joly, Asia, Darselect, Elsanta és Daroyal, illetve Budakalászi földünkön található még 2 féle: Elsanta és Daroyal.

Áraink:

Eper ára: - Ft/kg

Háncskosár: - Ft/db
Vödör: - Ft/db
Faláda: - Ft/db

Nyitvatartás:

Minden nap 800 - 1900-ig.
Ünnepnapokon is.

A szedést szíveskedjenek 18:45-kor befejezni, és a kasszához fáradni, ezzel is elősegítve munkánkat. Megértésüket köszönjük!

Fizetési lehetőségek:

Földjeinken csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Közösség

Telefonszám:

06-26-368-000

E-mail:

info@eperfold.hu
info@erdbeerland.hu

Székhely:

2084 Pilisszentiván József Attila u. 14.